Hovfjällets stugby

Stuga 1

Mysiga stugor i skogen

Våra två bekväma 6-bäddsstugor är vackert belägna mitt i naturen och nära vandringslederna på Hovfjället. Njut av lugnet och mysiga kvällar vid spisen. Stugorna är på 60 kvadratmeter och är utrustade med två sovrum, kök, badrum och satellit-TV.

Hovfjällets stugby nr 1

Huset är cirka 60 kvadratmeter på en våning och har 6 bäddar. Stugan har ett sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med 4 bäddar i våningssängar. Barnsäng och barnstol finns tillgängliga. I stugan har du ett kombinerat vardagsrum med pentry, spis med ugn, kyl, frysfack, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. Det finns en öppen spis och en platt-TV med Canal Digital. 4G-mottagning. Badrum med dusch och toalett. Stor veranda, delvis täckt. Parkering direkt vid huset.

Hovfjällets stugby nr 7

Huset är cirka 60 kvadratmeter på en våning och har 6 bäddar. Stugan har ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med 4 bäddar i våningssängar. I stugan har du ett kombinerat vardagsrum med pentry, spis med ugn, kyl, frysfack, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. Det finns en öppen spis och en platt-TV med Canal Digital. 4G-mottagning. Badrum med dusch och toalett. Stor verana, parkering direkt vid huset.